В Україні запустили портал “Залізне укриття”: навіщо це рішення

В Україні почав працювати сайт “Залізне укриття”, де буде представлена інформація про стан сховищ. За 2023 рік в Україні мають бути приведені до ладу 6847 укриттів. Нагадаємо, що під час обстрілу Києва 1 червня, троє людей, зокрема дитина, загинули після того, як не змогли потрапити в укриття, оскільки воно було закрите. В Україні провели масштабну перевірку […] Запис В Україні запустили портал “Залізне укриття”: навіщо це рішення спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Жовтень 22, 2023 - 06:33
 0  29
В Україні запустили портал “Залізне укриття”: навіщо це рішення

В Україні почав працювати сайт “Залізне укриття”, де буде представлена інформація про стан сховищ. За 2023 рік в Україні мають бути приведені до ладу 6847 укриттів.

Нагадаємо, що під час обстрілу Києва 1 червня, троє людей, зокрема дитина, загинули після того, як не змогли потрапити в укриття, оскільки воно було закрите.

В Україні провели масштабну перевірку стану бомбосховищ по всій країні. Результати були невтішними. Через це президент Володимир Зеленський доручив посилити кримінальну відповідальність за неналежне утримання укриттів та ненадання до них доступу.

Олександра Камишіна призначили відповідальним за стан укриттів. Разом із міською владою він проінспектував сховища. У Києві перевірили 96 укриттів. Спостерігачі знайшли лише 73% укриттів, інші 27% за зазначеними на онлайн-мапі адресами виявити не вдалося.

Тоді на думку міністра, лише 15% укриттів були придатні до використання без суттєвих зауважень. Натомість міська влада сказала, що 65% укриттів Києва мають належний стан.

Запис В Україні запустили портал “Залізне укриття”: навіщо це рішення спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow