Грандіозні знижки та топові ігри 2023: Steam запускає зимовий розпродаж

Зимовий розпродаж на платформі Steam розпочався і триватиме до 4 січня 2024 року. Знижки до 93% чекають на тисячі ігор, і це чудовий шанс поповнити свою колекцію. Особливості розпродажу включають щоденні картки розпродажу за перегляд Черги знахідок та безкоштовні наліпки, які можна забрати щодня на сторінці будь-якої категорії розпродажу. Також відбудеться традиційний вибір Найкращих Ігор […] Запис Грандіозні знижки та топові ігри 2023: Steam запускає зимовий розпродаж спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Грудень 22, 2023 - 18:01
 0  0
Грандіозні знижки та топові ігри 2023: Steam запускає зимовий розпродаж

Зимовий розпродаж на платформі Steam розпочався і триватиме до 4 січня 2024 року. Знижки до 93% чекають на тисячі ігор, і це чудовий шанс поповнити свою колекцію.

Особливості розпродажу включають щоденні картки розпродажу за перегляд Черги знахідок та безкоштовні наліпки, які можна забрати щодня на сторінці будь-якої категорії розпродажу.

Також відбудеться традиційний вибір Найкращих Ігор Steam 2023. Проголосувати можна у таких категоріях, як “Гра року”, “Найкраща гра на Steam Deck”, “Найбільш інноваційний ігролад” та інші, отримавши за це відповідні наліпки.

Запис Грандіозні знижки та топові ігри 2023: Steam запускає зимовий розпродаж спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow