В Android знайшли приховану функцію: вона пов’язана з акумулятором

Операційні системи для сучасних смартфонів постійно розвиваються. Apple додає нові функції у своє рішення. Google – у своє. Однак часом користувачі знаходять деякі функції, які тільки мають з’явитися. Саме це сталося не так давно з Android 14 QPR2 Beta 2. Як повідомляє зарубіжна преса, один з ентузіастів попорпався у вихідному коді та зумів відшукати фічу, […] Запис В Android знайшли приховану функцію: вона пов’язана з акумулятором спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Грудень 22, 2023 - 18:01
 0  0
В Android знайшли приховану функцію: вона пов’язана з акумулятором

Операційні системи для сучасних смартфонів постійно розвиваються. Apple додає нові функції у своє рішення. Google – у своє. Однак часом користувачі знаходять деякі функції, які тільки мають з’явитися. Саме це сталося не так давно з Android 14 QPR2 Beta 2.

Як повідомляє зарубіжна преса, один з ентузіастів попорпався у вихідному коді та зумів відшукати фічу, яку тільки-но мають додати в ОС Google. Йдеться про пункт під назвою Battery Health. Наразі цей розділ не відображає значущої інформації, однак цілком очевидно, що Google вирішила повторити аналогічне рішення з iOS. Він дає змогу відстежувати знос батареї і показує, скільки заряду може прийняти акумулятор порівняно з тим, коли він був новим. У поточній версії Android користувач може дізнатися лише загальну кількість циклів заряду АКБ.

Зрозуміло, зараз ніхто не може сказати, коли саме Google додасть відповідну функцію у свою ОС. Однак можна припустити, що користувачам актуальних смартфонів доведеться чекати не так довго. Як мінімум тому, що в сучасному світі технології розвиваються стрімко.

Тим же, хто хоче прокачати свій смартфон, варто звернути увагу на наш гайд корисних додатків. З їхньою допомогою можна оцифрувати рутинні процеси.

Запис В Android знайшли приховану функцію: вона пов’язана з акумулятором спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow