Кінець швидкісного майбутнього: компанія Hyperloop One закривається

Проєкт швидкісних поїздів Hyperloop One, який обіцяв вакуумні тунелі для перевезення пасажирів і вантажів зі швидкістю, схожою на літак, закривається. Bloomberg повідомляє, що це сталося під впливом внутрішніх труднощів. Заснований у 2014 році, стартап Hyperloop One привернув понад $450 млн і побудував тестовий тунель біля Лас-Вегасу. Інвестиції від компанії Virgin Річарда Бренсона призвели до тимчасового […] Запис Кінець швидкісного майбутнього: компанія Hyperloop One закривається спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Грудень 22, 2023 - 18:01
 0  1
Кінець швидкісного майбутнього: компанія Hyperloop One закривається

Проєкт швидкісних поїздів Hyperloop One, який обіцяв вакуумні тунелі для перевезення пасажирів і вантажів зі швидкістю, схожою на літак, закривається. Bloomberg повідомляє, що це сталося під впливом внутрішніх труднощів.

Заснований у 2014 році, стартап Hyperloop One привернув понад $450 млн і побудував тестовий тунель біля Лас-Вегасу. Інвестиції від компанії Virgin Річарда Бренсона призвели до тимчасового перейменування на Virgin Hyperloop One. Проте в 2022 році компанія вирішила змінити стратегію, переорієнтувавшись на вантажоперевезення.

Результат – закриття офісу у Лос-Анджелесі, звільнення понад 200 співробітників і намагання продати активи, включаючи тестовий тунель. Останнім часом компанія фінансувалася дубайським конгломератом DP World, який зараз отримає більшість інтелектуальної власності Hyperloop One.

Запис Кінець швидкісного майбутнього: компанія Hyperloop One закривається спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow