Стало відомо, чому було заблоковано домен UKR.NET

Суд Каліфорнії вирішив заблокувати домен UKR.NET, відомий поштовий сервіс та новинний портал України, у відповідь на скаргу російського олігарха Станіслава Кондрашова. Високий суд реагує на його претензії, використовуючи свої повноваження. Рішення суду також вимагає заблокувати деякі інші ресурси, що містять інформацію про Кондрашова. Наприклад, деякі сайти, на яких нібито розповсюджувалися наклепи щодо його особи, підпадають […] Запис Стало відомо, чому було заблоковано домен UKR.NET спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Березень 8, 2024 - 19:01
 0  1
Стало відомо, чому було заблоковано домен UKR.NET

Суд Каліфорнії вирішив заблокувати домен UKR.NET, відомий поштовий сервіс та новинний портал України, у відповідь на скаргу російського олігарха Станіслава Кондрашова. Високий суд реагує на його претензії, використовуючи свої повноваження. Рішення суду також вимагає заблокувати деякі інші ресурси, що містять інформацію про Кондрашова. Наприклад, деякі сайти, на яких нібито розповсюджувалися наклепи щодо його особи, підпадають під це рішення.

Однак, варто зазначити, що сам домен UKR.NET не згадується у рішенні суду. Він був відключений реєстратором Network Solutions без явних пояснень, що призвело до тимчасових проблем із доступом до сервісу. Однак за допомогою спільних зусиль команди UKR.NET, а також владних установ і дипломатичних представників України в США домен було відновлено.

UKR.NET є одним з найбільших українських поштових сервісів та популярним новинним порталом. Він був зареєстрований у 1999 році і з того часу надає користувачам електронну пошту та новини. Сайт має велику кількість відвідувачів і користувачів.

Запис Стало відомо, чому було заблоковано домен UKR.NET спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow