Sony може піти з ринку смартфонів в Китаї

Sony, японський технологічний гігант, можливо, планує серйозні зміни у своїй стратегії щодо смартфонів. Численні повідомлення китайських ЗМІ вказують на те, що компанія розглядає можливість виходу з конкурентного китайського ринку смартфонів. Згідно з повідомленням ресурсу mydrivers, Sony не випускатиме свій наступний смартфон Xperia в Китаї, а її мобільний підрозділ може повністю піти з ринку материкового Китаю. […] Запис Sony може піти з ринку смартфонів в Китаї спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Березень 8, 2024 - 19:01
 0  0
Sony може піти з ринку смартфонів в Китаї

Sony, японський технологічний гігант, можливо, планує серйозні зміни у своїй стратегії щодо смартфонів. Численні повідомлення китайських ЗМІ вказують на те, що компанія розглядає можливість виходу з конкурентного китайського ринку смартфонів.

Згідно з повідомленням ресурсу mydrivers, Sony не випускатиме свій наступний смартфон Xperia в Китаї, а її мобільний підрозділ може повністю піти з ринку материкового Китаю.

Точна причина такого кроку поки що незрозуміла, але це може бути пов’язано з тим, що смартфони Sony не змогли завоювати значну частку ринку в Китаї.

Подорож Sony на китайський ринок смартфонів почалася з придбання частки Ericsson більше десяти років тому. Попри початковий успіх, Sony було важко втриматись на ринку, оскільки конкуренція була дуже сильною. Як результат, зараз Sony займає лише невелику частку китайського ринку смартфонів.

Хоч це і розчаровує, але вихід з Китаю не припинить присутність Sony в мобільній індустрії. Експертиза Sony у сфері сенсорів камер для смартфонів все ще дозволить їй залишатися головним гравцем на ринку.

Однак, зауважте, що Sony ще має офіційно підтвердити або спростувати ці повідомлення. До того часу будь-які зміни щодо доступності телефонів Sony в Китаї залишаються спекулятивними.

Запис Sony може піти з ринку смартфонів в Китаї спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow