Офіцер військово-медичного клінічного центру Західного регіону визнав вину у хабарництві

Керівник відділення персоналу та стройового військово-медичного клінічного центру Західного регіону Олександр Іщенко, який вимагав хабарі від поранених військових, визнав вину у зловживанні впливом. Про це редакція 368.media  дізналася із вироку Личаківського райсуду за ч. 2 ст. 369-2 КК. У липні 2023 року Олександр Іщенко виконував обовʼязки голови позаштатної військово-лікарської комісії клініки амбулаторно-поліклінічної допомоги. 19 липня […] Запись Офіцер військово-медичного клінічного центру Західного регіону визнав вину у хабарництві впервые появилась 368.media.

Жовтень 21, 2023 - 04:02
 0  0
Офіцер військово-медичного клінічного центру Західного регіону визнав вину у хабарництві

Керівник відділення персоналу та стройового військово-медичного клінічного центру Західного регіону Олександр Іщенко, який вимагав хабарі від поранених військових, визнав вину у зловживанні впливом. Про це редакція 368.media  дізналася із вироку Личаківського райсуду за ч. 2 ст. 369-2 КК.

У липні 2023 року Олександр Іщенко виконував обовʼязки голови позаштатної військово-лікарської комісії клініки амбулаторно-поліклінічної допомоги. 19 липня у своєму службовому кабінеті він отримав одну тисячу доларів  від військового та пообіцяв визнати його обмежено придатним для проходження служби в тилових частинах.

Працівники СБУ та поліції затримали його «на гарячому» під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

У суді Олександр Іщенко свою провину визнав і уклав відповідну угоду з прокурором.Майора оштрафували на 51 тис. гривень.

Запись Офіцер військово-медичного клінічного центру Західного регіону визнав вину у хабарництві впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow