На Кіровоградщині підрядник намагався підкупити керівництво колонії

За процесуального керівництва Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області повідомлено про підозру представнику фірми-підрядника у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК). У листопаді 2023 року столичне товариство отримало тендер на постачання твердого палива одній із колоній на Кіровоградщині. Підрядник зобовʼязувався поставити у місця несвободи понад 500 тонн камʼяного вугілля. Половина із заявленої […] Запись На Кіровоградщині підрядник намагався підкупити керівництво колонії впервые появилась 368.media.

Січень 4, 2024 - 22:19
 0  0
На Кіровоградщині підрядник намагався підкупити керівництво колонії

За процесуального керівництва Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області повідомлено про підозру представнику фірми-підрядника у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК).

У листопаді 2023 року столичне товариство отримало тендер на постачання твердого палива одній із колоній на Кіровоградщині.

Підрядник зобовʼязувався поставити у місця несвободи понад 500 тонн камʼяного вугілля. Половина із заявленої маси товару прибула значно гіршої якості, ніж передбачено умовами договору. Колонія відмовилася приймати та оплачувати таку продукцію. Окрім того, зʼясувалося, що понад 4 тонни вугілля взагалі не доставили.

Тоді представник постачального товариства запропонував службовим особам державної установи за хабар у 215 тис. гривень «закрити очі» на поставку неякісного вугілля та його недостачу, а також сплатити бюджетні кошти.

Запись На Кіровоградщині підрядник намагався підкупити керівництво колонії впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow