Голову Конституційного суду визнали винним у адмінправопорушенні

Голосіївський районний суд Києва визнав винним в.о. голови Конституційного суду (КСУ) Сергія Головатого у вчиненні адміністративного правопорушення та зобов’язав його сплатити штраф. Постанова суду може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення. Після набрання судового рішення законної сили, відомості про суддю будуть внесені до Єдиного державного реєстру осіб, що вчинили корупційні та пов’язані […] Запись Голову Конституційного суду визнали винним у адмінправопорушенні впервые появилась 368.media.

Січень 4, 2024 - 22:19
 0  0
Голову Конституційного суду визнали винним у адмінправопорушенні

Голосіївський районний суд Києва визнав винним в.о. голови Конституційного суду (КСУ) Сергія Головатого у вчиненні адміністративного правопорушення та зобов’язав його сплатити штраф. Постанова суду може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

Після набрання судового рішення законної сили, відомості про суддю будуть внесені до Єдиного державного реєстру осіб, що вчинили корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення.

Суд встановив, що Головатий не виконав законних вимог НАЗК, а саме не усунув порушення вимог ст. 12 ч. 8 закону «Про запобігання корупції» та не надав інформації, а також копії документів, що вимагались у запиті НАЗК від 14.09.2023 року.

У листопаді 2023 року НАЗК склало протоколи про адміністративне правопорушення стосовно Сергія Головатого.

Запись Голову Конституційного суду визнали винним у адмінправопорушенні впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow