Десь ми вже це чули: по території Росії лунатимуть сирени, кажуть – "усе за планом"

В Росії вирішили зрештою серйозно поставитись до того факту, що вони розпочали війну проти України і запланували протестувати свою систему оповіщення про ракетну небезпеку. Очевидно, усе таки дійсно іде "за планом". У середу, 4 жовтня, по всій території Росії лунатимуть сирени та гучномовці, аби перевірити систему оповіщення населення. Це анонсували на офіційному телеграм-каналі мчс Росії, інформує 24 Канал.  "Усе за планом"  Цікаво, що повідомлення про це підписали заголовком "Увага! Усе за планом", а також додали відео, на якому чути звуки сирен. "Ефір загальноросійських теле- та радіоканалів буде заміщений інформацією з безпеки. Все це робиться для перевірки працездатності систем оповіщення регіонального та муніципального рівнів. Зберігайте спокій – подача звукових сигналів планова", – заявили у ворожому відомстві. Там також додали, що інформація буде доступна і у мобільному додатку "мнс Росії". Десь це уже було  Гарна алегорія виходить, адже саме під гаслом "усе за планом" росіяни і розпочали повномасштабне вторгнення, чи як вони це називали "сво" (спеціальна воєнна операція). А план полягав у тому, щоб "захопити", чи знову ж так, як вони казали "звільнити" Київ за 3 дні.  Певно, щось таки пішло не за планом, адже 3 дні перетворились в уже майже дворічне протистояння. І тепер готуються до майбутніх атак самі росіяни. І паніка небезпідставна, невідомі безпілотники уже достатньо часто дошкуляють російським громадянам, невідомі дрони залітають не лише у прикордонні з Україною області, а й у глиб країни-агресора – Московську область та саму столицю Росії. В Москві уже включили сирени  Цікаво, що попри анонс планових перевірок системи оповіщень завтра, сирени чули вже сьогодні в московському метро. Очевидці записали відповідне відео. У московському метро лунають сирени: відео  До слова, схоже, в Росії таки серйозно сприйняли попередження України про удари по обєктах енергетики у відповідь, у разі якщо ворог тероризуватиме нашу енергосистему.  Та й випадки падіння дронів почастішали, тож росіяни певно почали панікувати, що їх навіть не повідомляють про можливу небезпеку.  +Відео

Жовтень 20, 2023 - 22:41
 0  2
Десь ми вже це чули: по території Росії лунатимуть сирени, кажуть – "усе за планом"
В Росії вирішили зрештою серйозно поставитись до того факту, що вони розпочали війну проти України і запланували протестувати свою систему оповіщення про ракетну небезпеку. Очевидно, усе таки дійсно іде "за планом".

У середу, 4 жовтня, по всій території Росії лунатимуть сирени та гучномовці, аби перевірити систему оповіщення населення. Це анонсували на офіційному телеграм-каналі мчс Росії, інформує 24 Канал. 

"Усе за планом" 

Цікаво, що повідомлення про це підписали заголовком "Увага! Усе за планом", а також додали відео, на якому чути звуки сирен.

"Ефір загальноросійських теле- та радіоканалів буде заміщений інформацією з безпеки. Все це робиться для перевірки працездатності систем оповіщення регіонального та муніципального рівнів. Зберігайте спокій – подача звукових сигналів планова", – заявили у ворожому відомстві.

Там також додали, що інформація буде доступна і у мобільному додатку "мнс Росії".

Десь це уже було 

Гарна алегорія виходить, адже саме під гаслом "усе за планом" росіяни і розпочали повномасштабне вторгнення, чи як вони це називали "сво" (спеціальна воєнна операція). А план полягав у тому, щоб "захопити", чи знову ж так, як вони казали "звільнити" Київ за 3 дні. 

Певно, щось таки пішло не за планом, адже 3 дні перетворились в уже майже дворічне протистояння. І тепер готуються до майбутніх атак самі росіяни.

І паніка небезпідставна, невідомі безпілотники уже достатньо часто дошкуляють російським громадянам, невідомі дрони залітають не лише у прикордонні з Україною області, а й у глиб країни-агресора – Московську область та саму столицю Росії.

В Москві уже включили сирени 

Цікаво, що попри анонс планових перевірок системи оповіщень завтра, сирени чули вже сьогодні в московському метро. Очевидці записали відповідне відео.

У московському метро лунають сирени: відео 

До слова, схоже, в Росії таки серйозно сприйняли попередження України про удари по обєктах енергетики у відповідь, у разі якщо ворог тероризуватиме нашу енергосистему. 

Та й випадки падіння дронів почастішали, тож росіяни певно почали панікувати, що їх навіть не повідомляють про можливу небезпеку. 
+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow