Відкрита зустріч з медиками у міському гідропарку 

   Під гаслом та в межах проєкту “Я спокійний – я обстежений” до Дня Молоді, медичні фахівці покинули звичайні межі своїх медичних кабінетів. Вони взяли з собою знання, корисні поради та влаштували мобільну медичну зустріч у гідропарку.  Вимірювання артеріального тиску та рівня цукру в крові стали не лише цікавою можливістю для жителів громади, а й […] The post Відкрита зустріч з медиками у міському гідропарку  first appeared on Здолбунів City.

Серпень 24, 2023 - 17:30
 0  0
Відкрита зустріч з медиками у міському гідропарку 

   Під гаслом та в межах проєкту “Я спокійний – я обстежений” до Дня Молоді, медичні фахівці покинули звичайні межі своїх медичних кабінетів. Вони взяли з собою знання, корисні поради та влаштували мобільну медичну зустріч у гідропарку. 

Вимірювання артеріального тиску та рівня цукру в крові стали не лише цікавою можливістю для жителів громади, а й важливими кроками для розуміння стану організму. Ці прості, але значущі показники відіграють важливу роль у виявленні попереджувальних сигналів організму та допомагають налаштовувати правильний напрямок для збереження оптимального стану здоров’я.

“Медична зустріч у гідропарку перевернула мій погляд на догляд за здоров’ям.  Я вперше перевіряла свій рівень цукру  і вже чекаю понеділка аби сходити на інші профілактичні обстеження. Цей проєкт справді підкреслює важливість вчасних перевірок та свідомого ставлення до власного організму. Дякую організаторам за чудову ініціативу”, – зазначила учасниця пані Ірина.

Під час заходу учасники отримували експертні поради від лікарів – різних медичних спеціалізацій. Вони розповідали про важливість збалансованого харчування, активного способу життя та своєчасного звернення до медичних фахівців. Лікарі наголошували, що здоров’я — це багатогранна система, де кожна дрібниця має значення та не потрібно нехтувати плановими обстеженнями. 

   

“Як лікарка, я бачу, наскільки важливо проводити подібні заходи. Це не тільки можливість надати конкретні поради щодо здоров’я, але й стимулювати людей до усвідомленого відношення до свого здоров’я. Однак, щоб досягти максимального ефекту, важливо, щоб учасники регулярно проходили скринінг та обстеження. Тільки завдяки цьому ми можемо вчасно виявляти потенційні ризики та долати їх заздалегідь, забезпечуючи тривалий та здоровий спосіб життя”, – підкреслила лікарка.

Світлини, зняті на тематичній фотозоні, вдало відобразили дух активності, який охопив учасників заходу. Кожна фотографія нагадуватиме учасникам про необхідність збереження та підтримки їхнього здоров’я.

 

Менеджмент проекту нагадував всім охочим, особливо людям з категорії 40+, що не потрібно чекати чи спеціально щось шукати, а треба просто присісти на стілець біля сімейного лікаря і послухати поради, взяти із собою буклет з нагадуванням почутого, перевірити вагу, тиск, рівень глюкози, кисню, пульс. І це лишень той мінімум що можна зробити в польових умовах, а додаткові обстеження вам підкаже і випише направлення на їх безкоштовне проходження вже ваш лікар. Будьмо здорові.

Ця важлива ініціатива нагадує нам про необхідність звертати увагу на своє здоров’я та вживати проактивні заходи для попередження можливих проблем. Проєкт “Я спокійний – я обстежений” стає справжнім кроком до збереження здоров’я та вказівкою на те, що здоров’я – це вкрай цінний ресурс, який варто пильно оберігати.

Проєкт «Я спокійний – Я обстежений» реалізовує ГО ЗЕОН спільно зі ЗМР та Здолбунівським ЦПМД за підтримки Україно-швейцарського проєкту Діємо для здоров‘я, що реалізується за фінансової підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні та має на меті скорочення поширеності неінфекційних захворювань в Україні та запобігти передчасній смертності від НІЗ в Україні.

The post Відкрита зустріч з медиками у міському гідропарку  first appeared on Здолбунів City.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow