В “Київстар” анонсували компенсацію для користувачів за збій

Телекомунікаційна компанія “Київстар” прийшла до тями після масштабного збою, а тому оголосила про компенсації для абонентів. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії Facebook. Наразі “Київстар” відновив послугу “Домашній Інтернет”, але складнощі можуть залишатися для деяких абонентів. А також “Київстар ТБ”, доступ до якого буде безкоштовним для подолання всіх наслідків хакерської атаки. Крім цього, компанія запускає […] Запис В “Київстар” анонсували компенсацію для користувачів за збій спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Грудень 22, 2023 - 06:55
 0  0
В “Київстар” анонсували компенсацію для користувачів за збій

Телекомунікаційна компанія “Київстар” прийшла до тями після масштабного збою, а тому оголосила про компенсації для абонентів.

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії Facebook.

Наразі “Київстар” відновив послугу “Домашній Інтернет”, але складнощі можуть залишатися для деяких абонентів. А також “Київстар ТБ”, доступ до якого буде безкоштовним для подолання всіх наслідків хакерської атаки.

Крім цього, компанія запускає програму компенсацій:

Для всіх абонентів “Домашнього Інтернету” і тарифів “Все разом” не буде списано планової плати за пакет послуг із 1 до 31 січня, а для контрактних абонентів із послугою “Домашній Інтернет” – із 22 грудня до 21 січня, – ідеться в повідомленні.

Директор з розвитку компанії “Київстар” Тетяна Лукинюк зазначила, що багато абонентів просили спрямувати суму компенсації на допомогу Збройним силам України.

Ми вирішили не обирати – компенсації чи донат. Тому Київстар виділяє 100 мільйонів гривень на потреби наших захисників, – додала Лукинюк.

Нагадаємо, збій у роботу “Київстару” стався 12 грудня, внаслідок хакерської атаки. Через це багато користувачів не мали доступу до мобільного зв’язку та інтернету.

Запис В “Київстар” анонсували компенсацію для користувачів за збій спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow