Українські футболісти в Європі: Мудрик заробив пенальті, Забарний не втримав перемогу

У неділю, 3 грудня, відбулось кілька матчів у європейських топ-чемпіонатах за участі українських гравців. Джерело: трансляції матчів Деталі: Майже всі українські гравці у Європі провели свої матчі ще в суботу.

Грудень 3, 2023 - 21:50
 0  0
Українські футболісти в Європі: Мудрик заробив пенальті, Забарний не втримав перемогу

У неділю, 3 грудня, відбулось кілька матчів у європейських топ-чемпіонатах за участі українських гравців.

Джерело: трансляції матчів

Деталі: Майже всі українські гравці у Європі провели свої матчі ще в суботу. У неділю ж увага була прикута до АПЛ, де "Челсі" Мудрика зустрівся з "Брайтоном", який очолює Роберто Де Дзербі (екс-тренер "Шахтаря"). Старт гри вийшов насиченим: Енцо Фернандес та Леві Колвіл до 21-ї хвилини зробили рахунок 2:0 на користь Челсі.

Кінець першого тайму вийшов теж переповнений цікавих подій. Спочатку Буонанотте скоротив відставання, а Галлахер перед перервою отримав другу жовту, залишивши "Челсі" в меншості. А в другому таймі Мудрик допоміг лондонцям збільшити перевагу, який заробив пенальті. Енцо реалізував 11-метровий. Брайтон відіграв один гол перед фінальним свистком, але цього не вистачило хоча б для нічиєї.

"Челсі" – "Брайтон" – 3:2

Голи: Енцо Фернандес, 17, 65, (пен.), Колвілл, 21 – Буонанотте, 43, Жоау Педро, 90+2

Вилучення: Галлахер, 45 (Челсі)

У паралельній грі "Борнмут" із Забарним у складі не зміг втримати перемогу над "Астон Віллою". Команди обмінялись голами Семеніо та Бейлі в першому таймі, а Соланке по перерві вивів "Борнмут" вперед. "Вишні" мали класну нагоду втримати перемогу над представником верхньої половини таблиці, але Воткінс на 90-й хвилині забив головою саме з-під Забарного.

"Борнмут" – "Астон Вілла" – 2:2

Голи: Семеніо, 10, Соланке, 52 – Бейлі, 20, Воткінс, 90

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow