Удар по терміналу "Нової пошти": експерти ідентифікували всіх загиблих

Експерти ідентифікували тіло шостого загиблого внаслідок російського удару С-300 по терміналу "Нової пошти" під Харковом ввечері 21 жовтня. Джерело: начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов у коментарі Суспільне Харків Деталі: Шостий загиблий - 30-річний житель Харкова, уродженець Кам'янки Дворічанської громади.

Жовтень 22, 2023 - 18:30
 0  0
Удар по терміналу "Нової пошти": експерти ідентифікували всіх загиблих

Експерти ідентифікували тіло шостого загиблого внаслідок російського удару С-300 по терміналу "Нової пошти" під Харковом ввечері 21 жовтня.

Джерело: начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов у коментарі Суспільне Харків

Деталі: Шостий загиблий – 30-річний житель Харкова, уродженець Кам'янки Дворічанської громади.

Пряма мова Болвінова: "Ми вивели ДНК-профіль загиблого і порівняли з його батьком, маємо збіг. Ми підтверджуємо, що особу, яку дістали з місця трагедії, ідентифіковано. Батько та мати одразу його не упізнали через те, що тіло сильно обгоріло".

Більше деталей: На місці удару немає вирви, тому що ракета С-300 могла вибухнути раніше, розповів начальник слідчого управління.

"На місці ми не бачимо вирви, а бачимо величезну дірку у даху. Є такий варіант, що ракета могла у повітрі вибухнути, могла вибухнути на даху", – сказав він.

Що передувало: Раніше Болвінов повідомив, що один із загиблих внаслідок російського удару по терміналу "Нової пошти" на Харківщині настільки обгорів, що його ідентифікуватимуть за ДНК.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow