У Вишгороді експоліцейський отримав 10 років за п’яну аварію

Вишгородський районний суд Київської області визнав винним та позбавив волі на 10 років колишнього начальника сектору ювенальної превенції відділу превенції районного управління поліції. Про це повідомляє ДБР. Поліцейський у грудні минулого року напідпитку скоїв смертельну ДТП на в’їзді до села Нові Петрівці. На швидкості майже 130 км за годину він зіткнувся з «ЗАЗ-Таврія», який стояв […] Запись У Вишгороді експоліцейський отримав 10 років за п’яну аварію впервые появилась 368.media.

Листопад 17, 2022 - 23:38
 0  1
У Вишгороді експоліцейський отримав 10 років за п’яну аварію

Вишгородський районний суд Київської області визнав винним та позбавив волі на 10 років колишнього начальника сектору ювенальної превенції відділу превенції районного управління поліції. Про це повідомляє ДБР.

Поліцейський у грудні минулого року напідпитку скоїв смертельну ДТП на в’їзді до села Нові Петрівці. На швидкості майже 130 км за годину він зіткнувся з «ЗАЗ-Таврія», який стояв на перехресті та очікував на зелене світло.

У результаті аварії 23-річний пасажир  авто загинув на місці, а його однолітки – водій та пасажирка були госпіталізовані. Згодом від отриманих травм пасажирка померла, а водій «ЗАЗ-Таврія» отримав численні забої.

За словами свідків, поліцейський був у стані сильного алкогольного сп’яніння, проходити тестування відмовився. Слідство призначило судово-токсикологічну експертизу, яка показала 1,97 проміле алкоголю при нормі у 0,2.

У ході судових засідань колишній правоохоронець щиро покаявся в скоєному та попросив вибачення у рідних потерпілих. Суд також зобов’язав винуватця ДТП сплатити рідним загиблих моральну шкоду у розмірі майже 480 тис. гривень.

Запись У Вишгороді експоліцейський отримав 10 років за п’яну аварію впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow