У Росії проводять навчання зі швидкісного одягання трупів

Російська влада офіційно мовчить про колосальні втрати у війні проти України. Однак, не визнавати і приховати їх росіяни уже не можуть. Вони вимушені приймати заходи, щоб впоратись. Як от, влаштувати навчання зі швидкісного одягання трупів. "Челендж" одягання трупів  І так, в мережі іронізують, що це "челендж", на який росіяни заслужили. І ми не можемо не визнати, що ці знання і справді потрібні росіянам. Тим більше, якщо вони продовжуватимуть перекидати "мобіків", як гарматне м'ясо.  Де саме знято відео, хто організатор та яку кількість людей було залучено до навчань – невідомо. Як і те, наскільки ефективними були навчання. Це ми дізнаємось згодом, ЗСУ допоможуть перевірити їх навички. Як в Росії вчать швидко одягати трупи: відео В Росії не закінчилась мобілізація Попри те, що офіційно в Росії нібито відзвітували про скасування мобілізації, насправді нічого не закінчилось і це лиш початок. Кремль почне офіційно пакувати нових "мобіків" одразу після закінчення осіннього призову. Чоловікам уже  приходять повістки з датами 2023 року. Крім цього, про те, що почнеться друга хвиля мобілізації, відверто повідомили губернатори прикордонних областей – Ростовської, Курської та сусідньої Воронезької.  В Росії паніка – бо бачать, якою критичною є ситуація з уже мобілізованими. Однак, що поробиш, якщо у Путіна вбивчі плани.  Зверніть увагу!  Щодоби Росія втрачає сотні своїх військових та десятки одиниць різної техніки. Наразі ЗСУ ліквідували вже майже 75 тисяч окупантів. Лише упродовж останньої доби знищено 840 ворогів. Більше про це – Пєсков відкрито заговорив про нову хвилю мобілізації: дивитись відео    +Відео

Листопад 4, 2022 - 17:01
 0  2
У Росії проводять навчання зі швидкісного одягання трупів
Російська влада офіційно мовчить про колосальні втрати у війні проти України. Однак, не визнавати і приховати їх росіяни уже не можуть. Вони вимушені приймати заходи, щоб впоратись. Як от, влаштувати навчання зі швидкісного одягання трупів.

"Челендж" одягання трупів 

І так, в мережі іронізують, що це "челендж", на який росіяни заслужили. І ми не можемо не визнати, що ці знання і справді потрібні росіянам. Тим більше, якщо вони продовжуватимуть перекидати "мобіків", як гарматне м'ясо. 

Де саме знято відео, хто організатор та яку кількість людей було залучено до навчань – невідомо. Як і те, наскільки ефективними були навчання. Це ми дізнаємось згодом, ЗСУ допоможуть перевірити їх навички.

Як в Росії вчать швидко одягати трупи: відео

В Росії не закінчилась мобілізація

  • Попри те, що офіційно в Росії нібито відзвітували про скасування мобілізації, насправді нічого не закінчилось і це лиш початок.
  • Кремль почне офіційно пакувати нових "мобіків" одразу після закінчення осіннього призову. Чоловікам уже  приходять повістки з датами 2023 року.
  • Крім цього, про те, що почнеться друга хвиля мобілізації, відверто повідомили губернатори прикордонних областей – Ростовської, Курської та сусідньої Воронезької. 
  • В Росії паніка – бо бачать, якою критичною є ситуація з уже мобілізованими. Однак, що поробиш, якщо у Путіна вбивчі плани. 

Більше про це – Пєсков відкрито заговорив про нову хвилю мобілізації: дивитись відео 

 
+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow