У Рівному уже почався опалювальний сезон: що робити, якщо батареї досі холодні

Вчора, 19 жовтня, із Рівнетеплоенерго повідомили: усі котельні міста уже запущені. тепло подали до всіх житлових будинків, закладів охорони та закладів освіти.   “Якщо у вашому будинку немає тепла, зверніться до голови ОСББ або управлінської компанії. Скоріш за все у вашому будинку не запущений теплопункт”, – повідомляють у компанії.   Нагадаємо, ще у п’ятницю, 13 […] The post У Рівному уже почався опалювальний сезон: що робити, якщо батареї досі холодні first appeared on Рівняни.

Жовтень 20, 2023 - 22:09
 0  1
У Рівному уже почався опалювальний сезон: що робити, якщо батареї досі холодні

Вчора, 19 жовтня, із Рівнетеплоенерго повідомили: усі котельні міста уже запущені. тепло подали до всіх житлових будинків, закладів охорони та закладів освіти.

 

“Якщо у вашому будинку немає тепла, зверніться до голови ОСББ або управлінської компанії. Скоріш за все у вашому будинку не запущений теплопункт”, – повідомляють у компанії.

 

Нагадаємо, ще у п’ятницю, 13 жовтня,  секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян підписав розпорядження про початок опалювального сезону в Рівненській міській територіальній громаді.

The post У Рівному уже почався опалювальний сезон: що робити, якщо батареї досі холодні first appeared on Рівняни.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow