Telegram зміниться до невпізнання. Розробники підбили підсумки конкурсу з редизайну застосунку

Нещодавно розробники Telegram організували конкурс, запропонувавши дизайнерам переробити інтерфейс програми для Android. Підсумки підбито, переможців обрано. Загалом на конкурс було висунуто 89 проєктів, 26 осіб стали переможцями і отримають грошові призи: 2500, 1500 і 750 доларів. Дизайнери перемальовували різні сторінки та елементи додатка: чати, налаштування, дзвінки тощо. Ось робота одного з переможців, Stout Pony: Ознайомитися […] Запис Telegram зміниться до невпізнання. Розробники підбили підсумки конкурсу з редизайну застосунку спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Жовтень 20, 2023 - 21:48
 0  1
Telegram зміниться до невпізнання. Розробники підбили підсумки конкурсу з редизайну застосунку

Нещодавно розробники Telegram організували конкурс, запропонувавши дизайнерам переробити інтерфейс програми для Android. Підсумки підбито, переможців обрано.
Загалом на конкурс було висунуто 89 проєктів, 26 осіб стали переможцями і отримають грошові призи: 2500, 1500 і 750 доларів. Дизайнери перемальовували різні сторінки та елементи додатка: чати, налаштування, дзвінки тощо. Ось робота одного з переможців, Stout Pony:


Ознайомитися з усіма роботами переможців можна за цим посиланням. Там представлені zip-архіви, в яких можна знайти зображення переробленого інтерфейсу (як у світлій, так і в темній темі оформлення), а також є відеодемки для ще більш наочного уявлення про те, який вигляд може мати і працювати оновлений месенджер.
Не виключено, що розробники Telegram надихатимуться запропонованими варіантами редизайну для створення оновленої версії застосунку для Android. Також є ймовірність, що аналогічні рішення будуть перенесені і на iOS.

 

Запис Telegram зміниться до невпізнання. Розробники підбили підсумки конкурсу з редизайну застосунку спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow