Такі випадки продовжаться: хто з російського боку сприяє "бавовні"

На територію Росії все частіше прилітає "бавовна". Протипожежна система країни-агресорки дуже погано працює, адже це дуже хороша корупційна історія. Про це 24 Каналу розповіла російська опозиціонерка Ольга Курносова. За її словами, через це у Росії нерідко траплялися пожежі, у яких були загиблі. Пожеж буде ще багато Ольга Курносова зазначила, що дуже часто у Росії економили на пожежній системі. Коли об'єкт приймають в експлуатацію, там повинні перевіряти, чи працюють пожежні системи. Але багатьом хотілося на цьому зекономити, дати хабар пожежнику, щоб не встановлювати ці системи. За словами опозиціонерки, часто пожежниками працюють не росіяни, а мігранти. Адже російські пожежники живуть у жахливих умовах та отримують не настільки велику зарплату. Я думаю, що таких випадків буде відбуватись все більше. Я нагадаю, мігранти живуть у жахливих умовах, по 10 осіб у кімнаті, отримують не так багато. Тому якщо когось доведуть, то ще щось підпалять, – сказала вона. Падіння ракет у Росії Коли окупанти запускають ракети на територію України, часто трапляється, що вони падають на територію самої країни-агресорки. Зокрема, біля Краснодара вночі 13 січня у поле впала ракета. За попередніми даними, мовиться про російську ракету Х-101. Російська опозиціонерка зауважила, що у Росії заявили про "несанкціонований запуск". На цей раз обійшлося без жертв. Вони забувають сказати, що це ракета, яка впала на російській території. Тільки випадково нікого не вбила. Наступного разу обов'язково вб'є, – додала Курносова. Біля Краснодара впала ракета: що відомо Вночі 13 січня неподалік селища Бичовий біля Краснодара впала ракета. Між станицями Павловська та Отаманська утворилась вирва. На відео помітно, що у вирві досі лежить сам снаряд, його тип ще потрібно встановити. Однак, за попередніми даними, це ракета Х-101.  Російські ЗМІ пишуть, що місце падіння перекрито, як і частина траси. На місце поїхали сапери. Офіційних повідомлень про те, що сталося, від російської влади не було. Є заяви лише про падіння "невстановленого об'єкта" і перекриття частини дороги. Зауважимо, що зранку 13 січня російські загарбники випустили по Україні 40 повітряних цілей. Відомо, що силам ППО вдалося збити 8 ракет. У Повітряних силах додали, що понад 20 ракет, які не увійшли в статистику збитих, "не досягли своєї цілі". +Відео

Січень 14, 2024 - 17:55
 0  0
Такі випадки продовжаться: хто з російського боку сприяє "бавовні"
На територію Росії все частіше прилітає "бавовна". Протипожежна система країни-агресорки дуже погано працює, адже це дуже хороша корупційна історія.

Про це 24 Каналу розповіла російська опозиціонерка Ольга Курносова. За її словами, через це у Росії нерідко траплялися пожежі, у яких були загиблі.

Пожеж буде ще багато

Ольга Курносова зазначила, що дуже часто у Росії економили на пожежній системі. Коли об'єкт приймають в експлуатацію, там повинні перевіряти, чи працюють пожежні системи. Але багатьом хотілося на цьому зекономити, дати хабар пожежнику, щоб не встановлювати ці системи.

За словами опозиціонерки, часто пожежниками працюють не росіяни, а мігранти. Адже російські пожежники живуть у жахливих умовах та отримують не настільки велику зарплату.

Я думаю, що таких випадків буде відбуватись все більше. Я нагадаю, мігранти живуть у жахливих умовах, по 10 осіб у кімнаті, отримують не так багато. Тому якщо когось доведуть, то ще щось підпалять,
– сказала вона.

Падіння ракет у Росії

Коли окупанти запускають ракети на територію України, часто трапляється, що вони падають на територію самої країни-агресорки. Зокрема, біля Краснодара вночі 13 січня у поле впала ракета. За попередніми даними, мовиться про російську ракету Х-101.

Російська опозиціонерка зауважила, що у Росії заявили про "несанкціонований запуск". На цей раз обійшлося без жертв.

Вони забувають сказати, що це ракета, яка впала на російській території. Тільки випадково нікого не вбила. Наступного разу обов'язково вб'є,
– додала Курносова.

Біля Краснодара впала ракета: що відомо

  • Вночі 13 січня неподалік селища Бичовий біля Краснодара впала ракета. Між станицями Павловська та Отаманська утворилась вирва. На відео помітно, що у вирві досі лежить сам снаряд, його тип ще потрібно встановити. Однак, за попередніми даними, це ракета Х-101
  • Російські ЗМІ пишуть, що місце падіння перекрито, як і частина траси. На місце поїхали сапери. Офіційних повідомлень про те, що сталося, від російської влади не було. Є заяви лише про падіння "невстановленого об'єкта" і перекриття частини дороги.
  • Зауважимо, що зранку 13 січня російські загарбники випустили по Україні 40 повітряних цілей. Відомо, що силам ППО вдалося збити 8 ракет. У Повітряних силах додали, що понад 20 ракет, які не увійшли в статистику збитих, "не досягли своєї цілі".

+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow