Розкрито характеристики і дату презентації флагманського планшета Xiaomi Pad 6S Pro

Апаратною основою планшета стане однокристальна система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Об’єм оперативної пам’яті в топовій конфігурації становитиме 16 ГБ, ємність накопичувача – 1 ТБ. Параметри акумулятора не розкриваються, але відомо про 120-ватну дротову зарядку. У Xiaomi Pad 6S Pro 12,4-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 3K, кадровою частотою 144 Гц, піковою яскравістю 900 ніт і […] Запис Розкрито характеристики і дату презентації флагманського планшета Xiaomi Pad 6S Pro спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Лютий 19, 2024 - 18:12
 0  0
Розкрито характеристики і дату презентації флагманського планшета Xiaomi Pad 6S Pro

Апаратною основою планшета стане однокристальна система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Об’єм оперативної пам’яті в топовій конфігурації становитиме 16 ГБ, ємність накопичувача – 1 ТБ. Параметри акумулятора не розкриваються, але відомо про 120-ватну дротову зарядку.

У Xiaomi Pad 6S Pro 12,4-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 3K, кадровою частотою 144 Гц, піковою яскравістю 900 ніт і співвідношенням сторін 3:2. Про камери інформації немає.

Гаджет оснастять надшвидким модулем Wi-Fi 7. Працювати новинка буде під управлінням операційної системи HyperOS.

Xiaomi обіцяє можливість роботи в режимі ноутбука при підключенні магнітної клавіатури. Також планшет сумісний зі стилусом.

Прем’єра відбудеться 22 лютого разом із Xiaomi 14 Ultra.

Запис Розкрито характеристики і дату презентації флагманського планшета Xiaomi Pad 6S Pro спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow