Російські ДРГ за два тижні 7 разів намагалися проникнути в Україну − Наєв

За останні два тижні російські диверсійно-розвідувальні групи 7 разів намагалися проникнути через кордон України у Чернігівській, Сумській та Харківській області. Джерело: командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у Telegram Пряма мова Наєва: "ДРГ заходять з Брянської, Курської і Бєлгородської областей в смугах Чернігівської, Сумської і Богогодухівського району Харківської області.

Грудень 15, 2023 - 08:45
 0  0
Російські ДРГ за два тижні 7 разів намагалися проникнути в Україну − Наєв

За останні два тижні російські диверсійно-розвідувальні групи 7 разів намагалися проникнути через кордон України у Чернігівській, Сумській та Харківській області.

Джерело: командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у Telegram

Пряма мова Наєва: "ДРГ заходять з Брянської, Курської і Бєлгородської областей в смугах Чернігівської, Сумської і Богогодухівського району Харківської області.

Загалом за два тижні було зафіксовано сім намагань ворога потрапити на територію України. У пʼятьох випадках нашим оборонцям вдалося своєчасно виявити ці наміри ворога та нанести вогневе ураження противнику, який зазнавши втрат − відступив".

Деталі: Зокрема, Наєв розповів про спробу окупантів проникнути в Україну в районі Миропілля на Сумщині.

"За допомогою технічних засобів їх було своєчасно виявлено, було нанесено вогневе ураження з мінометів, артилерії та стрілецької зброї. У цьому бою приймали учать воїни на спостережному посту і взводному опорному пункті − це ДПСУ і підрозділ тероброни. Вогневе ураження наносили артилеристи з підрозділу, який діє на цьому напрямку", − розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Передісторія:

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow