Росіяни розгорнули "Ланцети" для ударів по артилерії ЗСУ - Британська розвідка

За даними розвідки Великої Британії, російські загарбники розгорнули на фронті безпілотники-камікадзе "Ланцет" для ударів по артилерії Сил оборони. Джерело: розвідувальний огляд Міноборони Британії від 1 листопада, повідомляє "Європейська правда" Дослівно: "Росія розгортає "Ланцети" для атак на пріоритетні цілі, і вони стають все більш помітними в ключовій контрбатарейній боротьбі, завдаючи ударів по ворожій артилерії".

Листопад 1, 2023 - 11:55
 0  0
Росіяни розгорнули "Ланцети" для ударів по артилерії ЗСУ - Британська розвідка

За даними розвідки Великої Британії, російські загарбники розгорнули на фронті безпілотники-камікадзе "Ланцет" для ударів по артилерії Сил оборони.

Джерело: розвідувальний огляд Міноборони Британії від 1 листопада, повідомляє "Європейська правда"

Дослівно: "Росія розгортає "Ланцети" для атак на пріоритетні цілі, і вони стають все більш помітними в ключовій контрбатарейній боротьбі, завдаючи ударів по ворожій артилерії".

Деталі: На думку британських аналітиків, малі безпілотні авіаційні комплекси односторонньої дії "Ланцет", найімовірніше, є одним з найефективніших нових засобів, які Росія розмістила в Україні за останні 12 місяців.

"Традиційно Росія використовувала малі БПЛА переважно для розвідки. Завдяки своїм ударним можливостям "Ланцет" став значною зміною в тому, як Росія використовує цю категорію озброєнь", – зазначають у Міноборони Британії.

"Ланцети" виробляються авіабудівною компанією ZALA Aero Group. ZALA також виробляє невеликі неозброєні БПЛА "Орлан-10", які Росія часто використовує разом з "Ланцетом" для виявлення цілей. У британській розвідці водночас відзначають, що Україна також досягла успіху з невеликими БПЛА.

Вони призначені для пілотування над територією противника, очікування на виявлення цілі, пікірування до неї і підриву.

Що було раніше:

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow