Poco готує найдешевший смартфон в історії бренду

Poco готується до випуску наступника Poco C51, який дебютував минулого року. У мережі з’явилися витоки, що дають нам уявлення про дизайн і специфікації телефону. Судячи з рендерів, що просочилися, Poco C61, схоже, матиме знайомий дизайн. Модуль задньої камери містить два датчики та світлодіодний спалах. Сканер відбитків пальців, найімовірніше, розташований збоку. З чуток, під капотом у […] Запис Poco готує найдешевший смартфон в історії бренду спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Березень 23, 2024 - 14:01
 0  0
Poco готує найдешевший смартфон в історії бренду

Poco готується до випуску наступника Poco C51, який дебютував минулого року. У мережі з’явилися витоки, що дають нам уявлення про дизайн і специфікації телефону. Судячи з рендерів, що просочилися, Poco C61, схоже, матиме знайомий дизайн. Модуль задньої камери містить два датчики та світлодіодний спалах. Сканер відбитків пальців, найімовірніше, розташований збоку. З чуток, під капотом у […]

Запис Poco готує найдешевший смартфон в історії бренду спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow