Олександр Мусієнко заявив, що, виходячи з Авдіївки, ЗСУ збили кілька російських літаків

Військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, що відхід з Авдіївки був необхідним з огляду на ризики оточення, але водночас ЗСУ завдали сильного удару ворогу.

Лютий 19, 2024 - 18:31
 0  0
Олександр Мусієнко заявив, що, виходячи з Авдіївки, ЗСУ збили кілька російських літаків

Про це він розповів на своєму каналі.

«Вдалося нашим військам витягти значну кількість резервів ворога і методично знищувати саме на цьому напрямку, не дати їм розвивати успіх на інших напрямках, аби була надзвичайно складна критична ситуація і там. Тобто це ті досягнення, які будуть в активі, і велика шана і подяка оборонцям Авдіївки за те, що вони зробили, знищивши в такій кількості ворога», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, зазначає він, очевидно, що вихід ЗСУ з Авдіївки прикривався засобами ППО, зенітно-ракетними комплексами, тому що командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив про збиття двох російських Су-34 і одного Су-35. Очевидно, міркує експерт, із Су-34 запускали керовані авіабомби, а Су-35 здійснював їхнє прикриття і охорону.

«Це дуже важлива новина, яка свідчить про те, що були задіяні сили, підрозділи, що цей відхід готувався. І те, що було знищено три літаки, теж дуже важливий епізод, це може свідчити ще й про те, що у нас, можливо, змінюються деякі підходи і йде трансформація того, що певні засоби ППО можуть діяти ближче до лінії фронту, аби там прикривати наші війська», - міркує Олександр Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла заявила, що після Навального ще якийсь посадовець на росії помре.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував фотографії радісного путіна, де йому показали танки «Прорив» і розповів, чи є тут насправді чому радіти.

 

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow