Офіційно: Xiaomi 14 Ultra представлять уже цього тижня

Компанія Xiaomi нарешті розкрила офіційну дату презентації суперфлагмана Xiaomi 14 Ultra. Анонс пройде у два етапи: спочатку пристрій представлять у Китаї 22 лютого, а глобальна версія дебютує вже 25 лютого. Напередодні швидкого запуску засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь поділився зображеннями флагмана в соцмережах. Судячи з усього, Xiaomi 14 Ultra буде доступний тільки в […] Запис Офіційно: Xiaomi 14 Ultra представлять уже цього тижня спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Лютий 19, 2024 - 18:12
 0  0
Офіційно: Xiaomi 14 Ultra представлять уже цього тижня

Компанія Xiaomi нарешті розкрила офіційну дату презентації суперфлагмана Xiaomi 14 Ultra. Анонс пройде у два етапи: спочатку пристрій представлять у Китаї 22 лютого, а глобальна версія дебютує вже 25 лютого.

Напередодні швидкого запуску засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь поділився зображеннями флагмана в соцмережах. Судячи з усього, Xiaomi 14 Ultra буде доступний тільки в чорному і білому кольорі. Однак інсайдери запевняють, що на внутрішньому китайському ринку з’явиться спецверсія в титановому забарвленні

За попередніми даними, Xiaomi 14 Ultra буде оснащений 6,74-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю 3200 x 1440p і частотою оновлення 120 Гц. Усередині встановлений процесор Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і накопичувачем стандарту UFS 4.0 ємністю до 1 ТБ.

Також девайс запропонує 4 камери по 50 Мп з основним 1-дюймовим сенсором зі змінною діафрагмою.

Запис Офіційно: Xiaomi 14 Ultra представлять уже цього тижня спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow