Ніякого м'яса, а на смак не відрізнити: готуємо фантастичні пісні котлети

Пісні страви можуть бути по-справжньому смачними. Спробуйте приготувати ці котлетки – навіть не скажеш, що там немає м'яса. Вони готуються дуже просто. Обов'язково збережіть цей рецепт. Рецепт пісних котлет Час: 40 хвилин Порцій: 12 Інгредієнти: – 200 грамів волоських горіхів; – 200 грамів картоплі; – 1 цибулина; – 50 грамів панірувальних сухарів; – 50 мілілітрів олії; – 4 зубчики часнику; – 1 чайна ложка солі; – 0,5 чайної ложки перцю; – 1 чайна ложка меленого коріандру; – 2 грами мускатного горіха. Приготування: Картоплю почистьте, натріть на дрібну тертку й відтисніть сік. Горіхи подрібніть на блендері до крихти. Велику цибулю і часник почистьте і теж подрібніть у блендері. У мисці змішайте картоплю, горіхи, цибулю із часником. Додайте сіль, перець, приправи та добре вимішайте масу до однорідності. Сформуйте круглі котлетки. На тарілку насипте панірувальні сухарі й обкачайте в них котлетки. Розігрійте пательню з олією і посмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки з кожного боку. Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачні картопляні рулетики з лаваша. +Відео

Березень 24, 2024 - 14:54
 0  0
Ніякого м'яса, а на смак не відрізнити: готуємо фантастичні пісні котлети
Пісні страви можуть бути по-справжньому смачними. Спробуйте приготувати ці котлетки – навіть не скажеш, що там немає м'яса.

Вони готуються дуже просто. Обов'язково збережіть цей рецепт.

Рецепт пісних котлет

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 12

Приготування:

  1. Картоплю почистьте, натріть на дрібну тертку й відтисніть сік. Горіхи подрібніть на блендері до крихти. Велику цибулю і часник почистьте і теж подрібніть у блендері.
  2. У мисці змішайте картоплю, горіхи, цибулю із часником. Додайте сіль, перець, приправи та добре вимішайте масу до однорідності. Сформуйте круглі котлетки.
  3. На тарілку насипте панірувальні сухарі й обкачайте в них котлетки. Розігрійте пательню з олією і посмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки з кожного боку.

+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow