На Одещині поліцейський привласнив арештоване авто

На Одещині повідомили про підозру посадовцю правоохоронного органу, який вирішив не витрачатись на власне авто й привласнив машину з майданчика арештованих автомобілів. Про це повідомляє ДБР. Начальник чергової частини поліції регіону незаконно забрав з майданчика авто, яке зберігались там на період досудового розслідування у справі про розбійні напади організованою групою. Він користувався ним майже рік […] Запись На Одещині поліцейський привласнив арештоване авто впервые появилась 368.media.

Лютий 19, 2024 - 18:39
 0  0
На Одещині поліцейський привласнив арештоване авто

На Одещині повідомили про підозру посадовцю правоохоронного органу, який вирішив не витрачатись на власне авто й привласнив машину з майданчика арештованих автомобілів. Про це повідомляє ДБР.

Начальник чергової частини поліції регіону незаконно забрав з майданчика авто, яке зберігались там на період досудового розслідування у справі про розбійні напади організованою групою.

Він користувався ним майже рік на власний розсуд, замінивши номера на «липові». ДБР викрило посадовця та вилучило автомобіль. Наразі чоловік звільнений з правоохоронних органів, йому повідомлено про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 КК).

Запись На Одещині поліцейський привласнив арештоване авто впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow