Момент вибуху у Сергієвому Посаді потрапив на відео: у будинках повилітали вікна

Потужний вибух пролунав сьогодні, 9 серпня, у Московській області. Момент потрапив на відео, на кадрах видно, що унаслідок вибухової хвилі у будівлях повибивало вікна. Інцидент стався у місті Сергієв Посад за 70 кілометрів від Москви. Пропагандистські ЗМІ пишуть, що стався вибух на Загорському оптико-механічному заводі.   Зазначається, що щонайменше в 10 будинках навколо заводу вибуховою хвилею вибило вікна, у деяких квартирах навіть знесло міжкімнатні перегородки. За повідомленнями очевидців, в офісах неподалік обсипалися стелі. Унаслідок вибуху повибивало вікна у будинках поблизу: відео  У мережі повідомили, що внаслідок вибуху постраждали не менше 20 осіб. Вони перебувають у стані середнього ступеня важкості. Також зазначається, що під завалами можуть бути люди. На місце інциденту направили понад десяток "швидких", але їх не вистачає. Росіяни налякані гучними звуками: відео  Деякі ЗМІ зазначають, що губернатор Московської області виїхав на місце інциденту. Головне про вибух у Сергієвому Посаді За однією з версій, місто атакував безпілотник. Згодом цю інформацію спростували. Після цього пропагандисти із посиланням на екстрені служби поінформували, вибух на території заводу в Сергієвому Посаді стався через порушення технологічного процесу. Місцева влада каже, що вибухнув склад піротехніки. +Відео

Серпень 24, 2023 - 18:05
 0  3
Момент вибуху у Сергієвому Посаді потрапив на відео: у будинках повилітали вікна
Потужний вибух пролунав сьогодні, 9 серпня, у Московській області. Момент потрапив на відео, на кадрах видно, що унаслідок вибухової хвилі у будівлях повибивало вікна.

Інцидент стався у місті Сергієв Посад за 70 кілометрів від Москви. Пропагандистські ЗМІ пишуть, що стався вибух на Загорському оптико-механічному заводі.  

Зазначається, що щонайменше в 10 будинках навколо заводу вибуховою хвилею вибило вікна, у деяких квартирах навіть знесло міжкімнатні перегородки. За повідомленнями очевидців, в офісах неподалік обсипалися стелі.

Унаслідок вибуху повибивало вікна у будинках поблизу: відео 

У мережі повідомили, що внаслідок вибуху постраждали не менше 20 осіб. Вони перебувають у стані середнього ступеня важкості. Також зазначається, що під завалами можуть бути люди. На місце інциденту направили понад десяток "швидких", але їх не вистачає.

Росіяни налякані гучними звуками: відео 

Деякі ЗМІ зазначають, що губернатор Московської області виїхав на місце інциденту.

Головне про вибух у Сергієвому Посаді

  • За однією з версій, місто атакував безпілотник. Згодом цю інформацію спростували.
  • Після цього пропагандисти із посиланням на екстрені служби поінформували, вибух на території заводу в Сергієвому Посаді стався через порушення технологічного процесу.
  • Місцева влада каже, що вибухнув склад піротехніки.

+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow