Міноборони прийняло БПЛА скандальної компанії екснардепа Розенблата

Міністерство оборони прийняло БПЛА Hawk, виробництва компанії екснардепа Борислава Розенблата, котра фігурує у кримінальному провадженні ДБР щодо шахрайства. Про це редакція 368.media   дізналася із матеріалів справи. Мова йде про контракт Міноборони з ТОВ «НВП «Українські авіаційні системи» на 645,6 млн гривень за 44 комплекси (14,67 млн гривень кожний). За даними ДБР, їхня вартість завищена […] Запись Міноборони прийняло БПЛА скандальної компанії екснардепа Розенблата впервые появилась 368.media.

Жовтень 21, 2023 - 04:02
 0  0
Міноборони прийняло БПЛА скандальної компанії екснардепа Розенблата

Заявником надано посвідчення від 5 вересня 2023 року № 56/2023, видане 615-м військовим представництвом Міністерства оборони в тому, що виготовлена і укомплектована у повній відповідності з державним контрактом №403/1/22/369 продукція, а саме безпілотні авіаційні комплекси у кількості вісім штук – визначається прийнятою, а також у відповідності до міжнародної товарно-транспортної накладної від 4 вересня року, ввезено нові складники для виготовлення наступних безпілотних авіаційних комплексів.

Суд зняв арешти з рахунків фірми дружини Розенблата.

Водночас з рахунків  дочірнього підприємства «Фаворит Опт» Акціонерного товариства закритого типу «Фаворит» Розенблата, через котрі йшли кошти, арешт не зняли.

Запись Міноборони прийняло БПЛА скандальної компанії екснардепа Розенблата впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow