Майже всі будинки постраждали, – журналістка про масштаби руйнувань Херсона від обстрілів

Херсон далі потерпає від російських обстрілів, унаслідок чого там багато руйнувань і пошкоджень. Однак у прифронтовому місті все одно залишаються люди, які підтримують у ньому життя. Журналістка 24 Каналу Євгенія Вірлич розповіла про ситуацію в Херсоні. За її словами, є будівлі й об'єкти, у які росіяни влучали по кілька разів. "Була така інформація, що в Херсоні майже немає або немає багатоповерхівок, де б не були пошкоджені вікна", – зазначила Вірлич. Але рятувальники роблять усе можливе, щоб знешкодити наслідки ворожих атак. Передусім вони намагаються якомога швидше закрити вікна й дахи. Крім того, дуже постраждали об'єкти культурної спадщини й культурні об'єкти загалом. Так, окупанти знищили найбільшу бібліотеку області, яку прицільно обстрілювали рік поспіль. Попри все, у Херсоні триває життя З першого погляду можна побачити, що Херсон – це прифронтове місто. Місто, яке постійно обстрілюють. Однак його мешканці не опускають руки, бізнес працює – і місто живе, попри все. Завдяки тому, що люди все ж таки лишаються й життя триває, не так страшно, як могло бути, – наголосила Вірлич. Президент Володимир Зеленський заявив, що додаткові системи ППО від партнерів можуть убезпечити, зокрема, українців у Херсоні. Обстріли Херсона: останні новини Унаслідок ворожої атаки 31 грудня в Херсоні загинув підліток, ще одна дитина зазнала поранень. Загалом постраждало 11 людей. Ввечері 28 грудня після російського обстрілу в Херсоні частково зникло світло. Ворог бив з окупованого лівого берега. Одна з наймасштабніших атак окупантів по Херсону за 2023 рік була 26 грудня. Тоді ворог вдарив по залізничному вокзалу, де перебувало близько 140 цивільних. +Відео

Січень 14, 2024 - 17:55
 0  0
Майже всі будинки постраждали, – журналістка про масштаби руйнувань Херсона від обстрілів
Херсон далі потерпає від російських обстрілів, унаслідок чого там багато руйнувань і пошкоджень. Однак у прифронтовому місті все одно залишаються люди, які підтримують у ньому життя.

Журналістка 24 Каналу Євгенія Вірлич розповіла про ситуацію в Херсоні. За її словами, є будівлі й об'єкти, у які росіяни влучали по кілька разів.

"Була така інформація, що в Херсоні майже немає або немає багатоповерхівок, де б не були пошкоджені вікна", – зазначила Вірлич.

Але рятувальники роблять усе можливе, щоб знешкодити наслідки ворожих атак. Передусім вони намагаються якомога швидше закрити вікна й дахи.

Крім того, дуже постраждали об'єкти культурної спадщини й культурні об'єкти загалом. Так, окупанти знищили найбільшу бібліотеку області, яку прицільно обстрілювали рік поспіль.

Попри все, у Херсоні триває життя

З першого погляду можна побачити, що Херсон – це прифронтове місто. Місто, яке постійно обстрілюють. Однак його мешканці не опускають руки, бізнес працює – і місто живе, попри все.

Завдяки тому, що люди все ж таки лишаються й життя триває, не так страшно, як могло бути,
– наголосила Вірлич.

Обстріли Херсона: останні новини

  • Унаслідок ворожої атаки 31 грудня в Херсоні загинув підліток, ще одна дитина зазнала поранень. Загалом постраждало 11 людей.
  • Ввечері 28 грудня після російського обстрілу в Херсоні частково зникло світло. Ворог бив з окупованого лівого берега.
  • Одна з наймасштабніших атак окупантів по Херсону за 2023 рік була 26 грудня. Тоді ворог вдарив по залізничному вокзалу, де перебувало близько 140 цивільних.

+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow