Ізраїль зруйнував мережу тунелів ХАМАСу в Газі

Армія оборони Ізраїлю оголосила в четвер, що знищила велику мережу тунелів ХАМАС, приховану під Палестинською площею в місті Газа. Джерело: The Times of Israel Деталі: За словами військових, найвищі посадові особи ХАМАСу переховувалися в цій мережі тунелів, коли терористичне угрупування розпочало наступ на південь Ізраїлю 7 жовтня.

Грудень 22, 2023 - 06:30
 0  0
Ізраїль зруйнував мережу тунелів ХАМАСу в Газі

Армія оборони Ізраїлю оголосила в четвер, що знищила велику мережу тунелів ХАМАС, приховану під Палестинською площею в місті Газа.

Джерело: The Times of Israel

Деталі: За словами військових, найвищі посадові особи ХАМАСу переховувалися в цій мережі тунелів, коли терористичне угрупування розпочало наступ на південь Ізраїлю 7 жовтня.

Підземна мережа з'єднувала будинки, офіси і квартири-укриття вищих посадових осіб ХАМАСу, в тому числі невловимого лідера військового крила терористичного угрупування Мухаммеда Дейфа, і найвищого посадовця ХАМАСу в Секторі Гази Ях'ї Сінвара.

Армія оборони Ізраїлю сканувала тунелі і отримувала з них розвідувальну інформацію протягом останніх днів, йдеться в повідомленні. 

Військові заявили, що зруйнували тунелі елітний інженерний підрозділ "Яхалом" і 401-а бронетанкова бригада.

У вівторок представники ЦАХАЛу провели для ЗМІ екскурсію площею і входами в тунелі.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow