Gmail на iOS отримав нову потрібну функцію

Минуло більше місяця з того часу, як ми востаннє розповідали про одну дуже потрібну функцію в додатку Gmail: кнопку “Відписатися”, яка є зручною і позбавляє вас від необхідності прокручувати меню і копатися в ньому. Ще в листопаді стало відомо, що команда Gmail тестує твік для користувачів Android, який дозволить їм швидко та легко відписуватись від […] Запис Gmail на iOS отримав нову потрібну функцію спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Грудень 26, 2023 - 05:20
 0  1
Gmail на iOS отримав нову потрібну функцію

Минуло більше місяця з того часу, як ми востаннє розповідали про одну дуже потрібну функцію в додатку Gmail: кнопку “Відписатися”, яка є зручною і позбавляє вас від необхідності прокручувати меню і копатися в ньому.

Ще в листопаді стало відомо, що команда Gmail тестує твік для користувачів Android, який дозволить їм швидко та легко відписуватись від небажаних листів – тепер це стосується не лише телефонів на Android.

У Gmail для iOS з’явилася помітна кнопка “Відмовитися від підписки”, і користувачі бачать її прямо під темою листа і над його вмістом. У звіті є кілька скріншотів, які допоможуть вам краще зрозуміти оновлений користувацький інтерфейс, ось вони:

Замість того, щоб натискати значок меню з трьома крапками у верхній частині вікна повідомлення, а потім шукати “Відписатися” (або прокручувати лист до кінця і шукати кнопку “Відписатися” відправника), це нове рішення набагато зручніше і економить час. Ніякої прокрутки, ніякого пошуку, лише один дотик до кнопки – і ви готові до роботи. Ця функція в додатку Gmail для iOS схожа на кнопку “Відписатися” у веб-версії, яка розміщена під темою листа і поруч з даними відправника.

Наразі нову кнопку відписки ще не можна знайти на пристроях Android. Досить іронічно, враховуючи той факт, що Android є власною платформою Google, але це не перший випадок, коли Google переносить функції на iOS раніше, ніж на Android – наприклад, можливість видаляти останні 15 хвилин історії браузера в додатку Google або можливість обрізати відео в Google Photos.

Запис Gmail на iOS отримав нову потрібну функцію спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow