Фітнес-трекер Huawei Band 9 офіційно доступний у п’яти різних колірних варіантах

Компанія Huawei офіційно представила Band 9, останню версію своєї популярної лінійки фітнес-трекерів.  Спираючись на усталений дизайн свого попередника, Band 9 забезпечує основні функції, на які користувачі звикли покладатися у носимих фітнес-пристроях. Huawei Band 9 зберіг практичний прямокутний формфактор свого попередника із заокругленим дисплеєм і зручною бічною кнопкою. Він також досить легкий і тонкий – всього […] Запис Фітнес-трекер Huawei Band 9 офіційно доступний у п’яти різних колірних варіантах спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Березень 23, 2024 - 14:01
 0  0
Фітнес-трекер Huawei Band 9 офіційно доступний у п’яти різних колірних варіантах

Компанія Huawei офіційно представила Band 9, останню версію своєї популярної лінійки фітнес-трекерів.  Спираючись на усталений дизайн свого попередника, Band 9 забезпечує основні функції, на які користувачі звикли покладатися у носимих фітнес-пристроях. Huawei Band 9 зберіг практичний прямокутний формфактор свого попередника із заокругленим дисплеєм і зручною бічною кнопкою. Він також досить легкий і тонкий – всього […]

Запис Фітнес-трекер Huawei Band 9 офіційно доступний у п’яти різних колірних варіантах спершу з'явиться на iTechua - Новини смартфонів, гаджетів і різних девайсів.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow