Екснардепу Королевській заочно повідомили про підозру у недостовірному декларуванні

Національне антикорупційне бюро України оновило підозру колишній народній депутатці від забороненої ОПЗЖ Наталії Королевській, яка не задекларувала частину майна в електронній декларації за 2020 рік. Про це повідомило НАБУ у четвер, 21 грудня. Як зʼясувало слідство, екснардепка не задекларувала дві земельні ділянки в Київській області площею понад 0,8 га, а також житловий будинок площею 120,1 кв.м та земельну ділянку 1, 13 га […] Запись Екснардепу Королевській заочно повідомили про підозру у недостовірному декларуванні впервые появилась 368.media.

Грудень 26, 2023 - 06:18
 0  0
Екснардепу Королевській заочно повідомили про підозру у недостовірному декларуванні

Національне антикорупційне бюро України оновило підозру колишній народній депутатці від забороненої ОПЗЖ Наталії Королевській, яка не задекларувала частину майна в електронній декларації за 2020 рік.
Про це повідомило НАБУ у четвер, 21 грудня.

Як зʼясувало слідство, екснардепка не задекларувала дві земельні ділянки в Київській області площею понад 0,8 га, а також житловий будинок площею 120,1 кв.м та земельну ділянку 1, 13 га у рф. Приблизна вартість незадекларованого майна спочатку становила понад 4,3 млн грн.

 

У НАБУ додали, що, як встановили згодом детективи, сума незадекларованого майна перевищує 13 млн гривень (понад 4000 прожиткових мінімумів для працездатних осіб в Україні). Статтю перекваліфікували за ч. 2 ст. 366−2 КК.

Місцеперебування Королевської досі не встановили, НАБУ та САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура) почали розслідування після висновку НАЗК (Національного агентства з питань запобігання корупції). 15 червня НАБУ оголосило в розшук Королевську через підозру в недостовірному декларуванні.

29 січня нардеп від забороненої ОПЗЖ Юрій Бойко заявив, що Наталія Королевська, її чоловік Юрій Солод і нардеп Олег Волошин написали заяви про складання мандатів.

Раніше повідомлялося, що після початку повномасштабного вторгнення Росії подружня пара Королевська та Солод перебралися в Дубай.

Запись Екснардепу Королевській заочно повідомили про підозру у недостовірному декларуванні впервые появилась 368.media.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow