Екоактивісти Німеччини облили коштовну картину Клода Моне картопляним пюре: епічне відео

У німецькому музеї Барберіні екоактивісти облили картопляним пюре картину Клода Моне із серії "Стіжки сіна". Мовиться про цінну картину "Зернові стіжки", яка на аукціоні у 2019 році вартувала понад 110 мільйонів доларів. Екоактивісти руху Letzte Generation заявили, що зробили з картини Моне – сцену, а публіку – аудиторію. Вони наголосили, що якщо для того, щоб суспільство зрозуміло, що викопне паливо вбиває, вони виливатимуть пюре чи супи на картини.  "Ця картина нічого не коштуватиме": екоактивісти пояснили свій вчинок Екоактивісти зауважили, що люди їх помічають лиш тоді, коли вони обливають картини. Вони наголосили, що світ на порозі кліматичної катастрофи, а все, що лякає людей – суп на картині. Ця картина нічого не коштуватиме, якщо нам доведеться битися через їжу. Коли ви почнете слухати? Коли ви нарешті почнете слухати й перестанете вести справи, як завжди? Люди голодують, люди замерзають, люди вмирають. Ми на порозі кліматичної катастрофи, а все, чого ви боїтеся – це томатний суп чи картопляне пюре на картині. А я боюся, що ми не зможемо годувати наші сім'ї до 2050 року, – звернулася до відвідувачів музею активістка. Letzte Generation, які звинувачують уряд Німеччини в ігноруванні всіх попереджень і доведенні країни до краю прірви, заявляють, що є частиною останнього покоління, яке може запобігти краху суспільства. Екоактивісти облили картину Клода Моне: дивіться відео Чи зіпсовано картину Представник музею сказав, що картину було захищено склом. У музеї поціновувачів культури заспокоїли, що вона не була пошкоджена. Напередодні активісти облили картину ван Гога Тиждень тому активісти руху "Just Stop Oil" облили томатним супом картину Вінсента ван Гога "Соняшники", яка висталена у галереї Лондона. Картина також була під склом, проте вчинок екоактивістів викликав бурхливу реакцію в мережі. +Відео

Жовтень 26, 2022 - 09:30
 0  1
Екоактивісти Німеччини облили коштовну картину Клода Моне картопляним пюре: епічне відео
У німецькому музеї Барберіні екоактивісти облили картопляним пюре картину Клода Моне із серії "Стіжки сіна". Мовиться про цінну картину "Зернові стіжки", яка на аукціоні у 2019 році вартувала понад 110 мільйонів доларів.

Екоактивісти руху Letzte Generation заявили, що зробили з картини Моне – сцену, а публіку – аудиторію. Вони наголосили, що якщо для того, щоб суспільство зрозуміло, що викопне паливо вбиває, вони виливатимуть пюре чи супи на картини. 

"Ця картина нічого не коштуватиме": екоактивісти пояснили свій вчинок

Екоактивісти зауважили, що люди їх помічають лиш тоді, коли вони обливають картини. Вони наголосили, що світ на порозі кліматичної катастрофи, а все, що лякає людей – суп на картині.

Ця картина нічого не коштуватиме, якщо нам доведеться битися через їжу. Коли ви почнете слухати? Коли ви нарешті почнете слухати й перестанете вести справи, як завжди? Люди голодують, люди замерзають, люди вмирають. Ми на порозі кліматичної катастрофи, а все, чого ви боїтеся – це томатний суп чи картопляне пюре на картині. А я боюся, що ми не зможемо годувати наші сім'ї до 2050 року,
– звернулася до відвідувачів музею активістка.

Letzte Generation, які звинувачують уряд Німеччини в ігноруванні всіх попереджень і доведенні країни до краю прірви, заявляють, що є частиною останнього покоління, яке може запобігти краху суспільства.

Екоактивісти облили картину Клода Моне: дивіться відео

Чи зіпсовано картину

Представник музею сказав, що картину було захищено склом. У музеї поціновувачів культури заспокоїли, що вона не була пошкоджена.

Напередодні активісти облили картину ван Гога


+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow