Довоювались: у білоруському Гомелі пролунала повітряна тривога

У білоруському Гомелі включили повітряну тривогу. Переконують, що тестують. Можливо, білорусів до чогось готують. У мережі уже активно обговорюють таке тестування та іронізують, що Лукашенко привчає білорусів до сирен. Як близько Гомель до України  Гомель розташований всього за 49 кілометрів до кордону з Україною. Гомельський аеропорт з початку війни фактично перетворився на військовий об'єкт, який використовується Росією для агресії проти України. Очевидно, що він наразі повністю перейшов під контроль росіян.  В Гомелі лунає повітряна тривога: відео Лікарні Гомеля приймали та приймають російських солдат, які отримали поранення на війні.  У Гомелі уже бувало й "Бавовнятко". 11 серпня вибухи стались біля аеродрому "Зябрівка", що власне розташований під Гомелем. Зверніть увагу! Білорусь може готувати провокації, у яких захоче звинуватити Україну. Ворог зможе використати це для початку нового вторгнення з території Білорусі. Так, у зверненні-відповіді білоруських силовиків – українським військовим, вони цинічно брехали, що не хочуть воювати проти України і зроблять це лише з метою "відповіді на провокації". Мовляв, "провокувати їх не варто".  Україна жодного разу не відповіла Білорусі у відповідь на російські атаки з території країни. Хоча з Білорусі в Україну прилетіли вже тисячі ракет. Білорусь бере участь у війні проти України: останні новини Військовий експерт Сергій Грабський наголосив, що Україна має бути готовою до можливої ескалації саме з Півночі. Росія перекинула в Білорусь свої гіперзвукові ракети "Кинджал". Україна враховує можливу загрозу та здійснює відповідну підготовку. Водночас наголосимо, що Росія з перших днів війни використовує Білорусь як плацдарм для атак. Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко зазначив, що Росія вже застосовувала "Кинджали" по території України, тому виключати можливість завдання нових ударів у МВС не можуть. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат сказав, що Росія планує придбати в Ірану далекобійні балістичні ракети. Ймовірно, країна-агресорка розмістить їх на території Білорусі. Більше про це – навіщо Путін перекидає до Білорусі ракети "Кинджал": дивитись відео    +Відео

Листопад 5, 2022 - 16:15
 0  2
Довоювались: у білоруському Гомелі пролунала повітряна тривога
У білоруському Гомелі включили повітряну тривогу. Переконують, що тестують. Можливо, білорусів до чогось готують.

У мережі уже активно обговорюють таке тестування та іронізують, що Лукашенко привчає білорусів до сирен.

Як близько Гомель до України 

Гомель розташований всього за 49 кілометрів до кордону з Україною. Гомельський аеропорт з початку війни фактично перетворився на військовий об'єкт, який використовується Росією для агресії проти України.

Очевидно, що він наразі повністю перейшов під контроль росіян. 

В Гомелі лунає повітряна тривога: відео

Лікарні Гомеля приймали та приймають російських солдат, які отримали поранення на війні. 

У Гомелі уже бувало й "Бавовнятко". 11 серпня вибухи стались біля аеродрому "Зябрівка", що власне розташований під Гомелем.

Білорусь бере участь у війні проти України: останні новини

Більше про це – навіщо Путін перекидає до Білорусі ракети "Кинджал": дивитись відео 

 
+Відео

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow