Докторську дисертацію успішно захистив ексдепутат і військовий з Тернопільщини Богдан Яциковський

Докторську дисертацію успішно захистив колишній депутат Тернопільської облради і військовий з Богдан Яциковський. Про це він написав на своїй сторінці. “Україна – найбагатша країна Європи з корисних копалин. У нас представлена чи не вся таблиця Менделєєва, а з деяких видів – таких, як залізна та марганцева руди, титанова руда, камʼяне вугілля, каолін, літій та ін. […]

Березень 23, 2024 - 14:12
 0  0
Докторську дисертацію успішно захистив ексдепутат і військовий з Тернопільщини Богдан Яциковський

Докторську дисертацію успішно захистив колишній депутат Тернопільської облради і військовий з Богдан Яциковський. Про це він написав на своїй сторінці.

“Україна – найбагатша країна Європи з корисних копалин. У нас представлена чи не вся таблиця Менделєєва, а з деяких видів – таких, як залізна та марганцева руди, титанова руда, камʼяне вугілля, каолін, літій та ін. – входимо до світових лідерів.

Саме це і слугувало однією з причин повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни.

Вважаю, що ефективне використання природних ресурсів шляхом модернізації національної економіки – є одним з найвищих пріоритетів держави в післявоєнний час, який дасть нам змогу швидко відновитися і зайняти провідне місце серед найрозвиненіших країн світу.

«ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ» – тема моєї докторської дисертації, над якою я працював сім років і яку успішно захистив в Національній Академії Управління та отримав вищий науковий ступінь – доктор економічних наук”.

Фото: Богдан Якиковський. 

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow