Безпечні інвестиції: як купити квартиру у Львові?

З початком повномасштабного вторгнення Львів прийняв тисячі переселенців, забезпечив релокацію сотень підприємств та компаній. Місто зберігає потужний промисловий, науковий, логістичний та туристичний потенціал. Не дивно, що для багатьох інвесторів у списку міст України з метою купити однокімнатну квартиру Львів займає провідні позиції. Як знайти вигідний варіант для хеджування активів та пасивного доходу? Особливості покупки квартир […]

Жовтень 20, 2023 - 22:01
 0  0
Безпечні інвестиції: як купити квартиру у Львові?

З початком повномасштабного вторгнення Львів прийняв тисячі переселенців, забезпечив релокацію сотень підприємств та компаній. Місто зберігає потужний промисловий, науковий, логістичний та туристичний потенціал. Не дивно, що для багатьох інвесторів у списку міст України з метою купити однокімнатну квартиру Львів займає провідні позиції. Як знайти вигідний варіант для хеджування активів та пасивного доходу?

Особливості покупки квартир у Старому центрі Львова

Оренда апартаментів у будинках від проспекту Свободи до Арсеналу на 100–200% дорожче за інші райони міста. На Різдво, Великдень та канікули квартири в Старому центрі Львова бронюють за 3–4 місяці до візиту. Інвесторам потрібно враховувати витрати на підтримку комфортних умов для гостей у будинках XVI–XVII століть.

120 га навколо Ратуші та Собор Св. Юра — ансамблі історичного центру, що включені до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Переробка фасадів та дахів, встановлення зовнішніх блоків кондиціонерів, склопакетів на цій території заборонені.

Де купити квартиру у Львові для здачі подобово?

Оптимальний квадрат — від ТРЦ Форум до Залізничного вокзалу, далі до Стрийського парку (поряд генконсульство Польщі) та Личаківського меморіального комплексу.

Які варіанти квартир у Львові підходять для подобової оренди:

  • українських та європейських туристів приваблюють історичні будівлі поряд із зупинками муніципального транспорту, ресторанами та кафе;
  • у Львові проходить безліч форумів, конференцій та виставок, квартири поблизу бізнес-центрів та конференц-холів затребувані;
  • активно розвивається медичний туризм, апартаменти в кроковій доступності від клінік та діагностичних центрів мають стабільний попит.

Найшвидше окупаються студії, одно- та двокімнатні квартири на середніх поверхах. Не має попиту житло на першому поверсі.

Купівля квартири у Львові для здачі в довгострокову оренду

Перевага — за спальними кварталами Франківського району: є парки, спортивні майданчики, школи та садки, безліч супермаркетів. Користуються попитом квартири вздовж проспекту Чорновола в Шевченківському районі.

Львів — визнаний IT-хаб та комерційний центр. У місті проживає безліч сімей зі статками вище середніх. У топі — квартири в ЖК бізнес-класу з контролем доступу, принципом «місто в місті», територією для прогулянок.

В агенції нерухомості Atlanta з інвесторами проводять міні-інтерв’ю, уточнюють цілі покупки та складають персональний список оптимальних квартир для інвестицій.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow