TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року

Найкращою з найкращих визнана гібридна Nintendo Switch OLED. У TechRadar назвали її найвдалішим пристроєм такого типу цього покоління. Для Switch випущено багато крутих ексклюзивів. А у OLED-версії ще й приголомшливий дисплей і чудова звукова система. Винятково портативна Nintendo Switch Lite на другому місці, як найкраща бюджетна портативна ігрова консоль. Вона не вдарить по кишені і […] Запис TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.

Червень 15, 2024 - 22:12
 0  1
TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року

Найкращою з найкращих визнана гібридна Nintendo Switch OLED. У TechRadar назвали її найвдалішим пристроєм такого типу цього покоління. Для Switch випущено багато крутих ексклюзивів. А у OLED-версії ще й приголомшливий дисплей і чудова звукова система.

Винятково портативна Nintendo Switch Lite на другому місці, як найкраща бюджетна портативна ігрова консоль. Вона не вдарить по кишені і дозволить насолодитися безліччю ААА-хітів у дорозі.

Steam Deck на третій позиції, як найбільш портативна ігрова консоль для ПК-ігор. У топі чомусь звичайна версія, а не OLED.

Для ретро-ігор підійде доступна Super Pocket за $60. А для стримінгу ігор з PS5 стильна та дорога PlayStation Portal (хоча це і не зовсім консоль).

Запис TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.

Як Вам таке?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow